Wijnmakersdiner Wagner Stempel in restaurant Lime
Restaurant Lime - Kerkplein 2, 6581 AE Malden
Dit evenement wordt georganiseerd door Koken aan de Waal, importeur van de wijnen van Wagner Stempel. Daniel Wagner behoort op dit moment tot een van de beste wijnmakers van Duitsland. Hij kan op zijn ervaren team vertrouwen en produceert kwalitatieve, biologisch gecertificeerde wijnen waarin zuiverheid, mineraliteit en terroir betoning voorop staan. We proeven een uitgebreide selectie van deze wijnen, waarbij ook enkele oudere jaargangen te proeven zijn. Oliver Müller, mede-wijnmaker en verantwoordelijk voor de export, zal de wijnen toelichten en is aanwezig om te vertellen over de wijnen. Vooraf proeven we de verschillende Gutsweine. Dan volgt het diner waarbij we bij iedere gang 2 wijnen laten proeven. We sluiten af met koffie/thee en friandises. Ysbrandt Wermenbol, chef van restaurant Lime, zal zorgen voor heerlijke bijpassende gerechten. Hij serveert een 3-gangen menu met daarbij amuses en friandises, tafelwater en koffie/thee.
Powered by Tickable